Şuanki Zaman: 30-07-2010, 03:05 AM Hoşgeldin Misafir ! (GirişÜye Olun)

Etiketler: Abimden, hediye, hamster,
Cevapla  Konu Gönder 

Derecelendir
  • 1 Oylar - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Abimden hediye hamster!!! ;)
06-03-2010, 11:58 PM
RE: Abimden hediye hamster!!! ;)
Resim gözüküyor.. hamsterin suriye..
Tekrar hayırlı olsun..

Neden uyarı aldığını bende anlayamadım, sanırım bir yanlışlık oldu. ya da sana değildi :)
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla

07-03-2010, 12:10 AM
Resim yoruma eklendi ama malesef ana konuya eklenemiyor çünkü düzenleme yapamıyorum Confused

Aslında isminin Suriye olması önemli değil, bana lazım olan sakin olması, sevecen durması ;)

Umarım bir yanlışlık olmuştur, çünkü gayet yersiz bence... Eğer bana değilse, neden benim konum editlenip altına not düşülüyor, değil mi ama?

Dilekleriniz ve düşüncenizi paylaştığınız için teşekkür ederim İlkemcim... (Yaşınızı bilmiyorum eğer büyüğümseniz affola) Cool

OĞLUŞUM SENİ ÇOK ÖZLEYECEĞİM!!!
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
07-03-2010, 12:11 AM
Bunu yazmanı gerektirecek ne yaptığını yazayım.Kocaman yerine goccuman,çok tatlı yerine cuuuuuuk tatlı yazmışsın ve bende bu konuda açıklama yapma gereği duydum ve bu sadece sana yapılmış bir şey olarak algılanmamalı.
Biz reklam yapmıyoruz.Sonuç alma konusunda ise daha önce g yerine q kullanan bir üyemiz vardı ona da aynı şeyi sitenin tüm üyeleri de müdahale etti başta Dr.Hamster olmak üzere.
Hak etmediğin bir uyarı alman gibi bir şeyde söz konusu değil ayrıca yapmış olduğun bir yanlışı düzelttik sadece hepsi bu.
Sonuç olarak burası Türkiye'nin en büyük hamster portalı ve bütün üyeler olarak verdiğimiz cevaplardan tutun,imla kurallarına kadar örnek teşkil eden bir portalız,düşüncemizde bu yönde zaten.
Biz herhangi bir yanlış yaptığımızı düşünmüyoruz ve gereken uyarımızı uygun bir dille hamster.gen.tr ailesi huzurunda zaten dilimizi en iyi şekilde kullanmak adına bugün sana yarın bir başkası olursa ona da yaparız.
Buraya bir bağımlılığı kimsenin yok biz zorla sizleri de burada tutmuyoruz öyle bir hakkımız da yok zaten.Ama üslup,hal ve davranış,dili en iyi şekilde kullanmak için özen gösteriyoruz hepsi bu.Saygılar...

SPeeDY (GoNZaLeS) Heart TaRÇıN
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla

07-03-2010, 12:13 AM (Bu Mesaj 07-03-2010 12:14 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : ilkem.)
(07-03-2010 12:10 AM)caglardamar Yazılan:  Resim yoruma eklendi ama malesef ana konuya eklenemiyor çünkü düzenleme yapamıyorum Confused

Aslında isminin Suriye olması önemli değil, bana lazım olan sakin olması, sevecen durması ;)

Umarım bir yanlışlık olmuştur, çünkü gayet yersiz bence... Eğer bana değilse, neden benim konum editlenip altına not düşülüyor, değil mi ama?

Dilekleriniz ve düşüncenizi paylaştığınız için teşekkür ederim İlkemcim... (Yaşınızı bilmiyorum eğer büyüğümseniz affola) Cool

Türü suriye.. Zaten suriye hamsterının en büyük özellikleri sevecen ve sakin olmasıdır:) Cuk oturmuş yani..
İstediğin türü almışsın..
18 yaşındayım ben.Bende yaşını bilmiyorum,büyüksemde küçüksemde önemli değil:)
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Konu Gönder 

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Hediye edeceğim hamster sfenks_ 6 167 24-07-2010 06:49 PM
Son Mesaj: şaşa

Forum Atla:

Hamster.Gen.Tr'ye ait resim, materyal ve bilgiler izinsiz kullanılamaz. Kullanıldığı tespit edildiği takdirde yasal yaptırım uygulanır.